Cégünkről

Miért érdemes minket választania?

Cégünk 2004-es alakulása óta a mobilkordon bérlés és kölcsönzés színterének meghatározó szereplője. Vállalkozásunk 100 százalékig magyar tulajdonban van, így Ön megrendelésével teljes egészében a magyar kis- és középvállalkozások versenyképességét segíti. Minden esetben tapasztalt és megbízható kollégákkal állunk a rendelkezésére, de kis- és nagyvállalatok részére is teljesítünk megrendeléseket. Minden esetben a hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítására törekszünk, emiatt bérleti díjaink, valamint szállítási- és egyéb költségeink személyre szabottak, a konkurens cégekhez mérten a legkedvezőbbek. Az elvállalt megrendeléseket minden esetben pontosan, a megrendelő igényeit maximálisan szem előtt tartva teljesítjük. Próbálja ki ön is!

Mivel foglalkozunk?

Cégünk egyik prioritást élvező tevékenysége a mobilkerítések és mobilkordonok, valamint egyéb biztonsági és rendezvénytechnikai eszközök bérbeadása, kölcsönzése és forgalmazása. Mobil kerítéseinket elsősorban építkezésekhez, valamint különféle rendezvényekhez, sporteseményekhez és fesztiválokhoz ajánljuk, illetve minden olyan helyre, helyszínre, ahol egyszerűen és nem mellesleg gyorsan telepíthető mobilkerítéseink megoldást jelenthetnek. Amennyiben kérdése merülne fel mobilkerítés bérléssel vagy mobilkordon kölcsönzéssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot, állunk rendelkezésére!

Mobilkerítéseinket és mobilkordonjainkat a következő eseményekre ajánljuk


Állunk rendelkezésére!

Minednkori használt készletünkről érdeklődjön kollegánknál a +36 1 281 2073 telefonszámon!

Segíthetünk Önnek?

Próbáljon ki minket!

Dolgozzon velünk

Cégünk rövid- és hosszútávra egyaránt megoldást kínál, ha mobilkordon vagy mobilkerítés bérléséről, kölcsönzéséről van szó. Vállaljuk mobilkerítések, mobilkordonok telepítését és kiszállítását Magyarország egész területén

Érdeklődés