Szolgáltatások / Mobil Kerítés Bérlés

Miért érdemes mobilkerítést bérelnie?

A mobilkerítés bérlésével akár többszázezer, esetenként akár több millió forintos beruházásokat is megspórolhat! A mobilkerítés bérlés árak esetében pedig társaságunk minden esetben az egyedi igényeknek megfelelően dolgozza ki a végösszeget, figyelembe véve a bérlemény mennyiségét, illetőleg a bérlés időtartamát. Személyre szabott mobilkerítés bérlés áraink mellett Magyarország egész területén vállaljuk a kiszállítást, a felépítést, a bontást és a visszaszállítást is.

Mobilkerítéseink rövid- és hosszabbtávra egyaránt bérelhetők! Az ideiglenes táblás kerítéseink tűzi horganyzott acélhuzalból készülnek, tehát rendkívül tartósak és ellenállóak. A mobilkerítések telepítése a megfelelő terepviszonyok esetén nagyon egyszerűen és gyorsan kivitelezhető. Az összeszerelés során a mobilkerítéseket egyszerű talpakba kell szerelni, majd speciális bilincsekkel a beállításukat követően összekapcsolni. Külön igény esetén a mobilkerítéseken kapuk kialakítására is lehetőség van, amelyekhez valamiféle speciális sarokelem vagy kerék szükségeltetik.

Tipp!
Hosszútávú bérlés esetén kedvezményeket tudunk biztosítani!

Bárminemű kérdése esetén állunk rendelkezésére!

Szeretné megtudni milyen mobil kordonra van szüksége? Nem tudja, hogy a műanyag vagy a fém mobil kordon a megfelelő önnek? Keressen minket a szakszerű válaszért!

Segíthetünk Önnek?