Szolgáltatások / Mobil Kordon Bérlés

Miért érdemes kordont bérelnie?

Bérelhető mobil kordonjaink között két kategóriát különíthetünk el, léteznek ugyanis a műanyagból és a fémből készült térelválasztók. A műanyag kordonokat általában olyan eseményekre ajánljuk, ahol az elválasztás leginkább csak figyelemfelkeltésül szolgál és fontos a könnyű mozgathatóság. A fém kordonok ezzel szemben a valódi elkerítéshez alkalmazhatók, a masszív szerkezet ugyanis ellenáll akár még a nagyobb erőhatásnak is, így balesetveszélyes helyekre – például építkezés – leginkább a fémszerkezetes mobil kordon ajánlott.

Fémből készült mobilkordonok

A fémből készült mobilkordonok rendkívül könnyen telepíthetők, speciális kiemelés-gátlóval vannak ellátva, így mindennemű rendezvény biztosítására, tömegek kordában tartására vagy irányítására is alkalmasak. A fém mobilkordonok rövid- és hosszútávra egyaránt bérelhetők! Cégünk rövid határidővel vállalja a fém mobilkordonok ki- és elszállítását, de igény esetén telepítését, valamint bontását is Magyarország egész területén.

Műanyagból készült mobilkordonok


A műanyagból készült mobilkordonok teljes egészében a mai kor igényeinek szem előtt tartásával lettek megtervezve és kivitelezve. A műanyag mobilkordon egy masszív acélvázra került felépítésre, mindemellett pedig rácsos kialakítással és nagyon élénk, figyelemfelkeltő narancssárga színnel rendelkezik. Külön igény szerint a műanyagkordonok is összekapcsolhatók. Műanyag mobilkordonjaink rövid- és hosszútávra is bérelhetők, cégünk pedig rövid határidővel vállalja a kordonok ki- és elszállítását, telepítését és bontását, Magyarország egész területén.

Bárminemű kérdése esetén állunk rendelkezésére!

Szeretné megtudni milyen mobil kordonra van szüksége? Nem tudja, hogy a műanyag vagy a fém mobil kordon a megfelelő önnek? Keressen minket a szakszerű válaszért!

Segíthetünk Önnek?